top of page
shutterstock_225095947.JPG
A%20Saar%20%40%20Home%20-%20LOGO%20TRANS

SAAR @ HOME is een thuiszorg organisatie die gevestigd is in Faro en Montegordo maar wij zijn werkzaam door de hele Algarve.

Ons professionele team van Nederlands en Engels sprekende zorgverleners geven al onze klanten een op maat gebrachte persoonlijke verzorging.

 

Saar @ Home laat zich niet leiden door regels. U krijgt, als het nodig is, de meest passende en persoonlijke hulp of zorg. Wij streven ernaar dat u zo lang en comfortabel mogelijk in uw eigen, vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Om u daarbij zo goed mogelijk te helpen zal onze zorgverlener samen met u en eventueel uw naasten uw situatie en uw behoeft aan zorg investariseren. Een belangrijk onderdeel van dit gesprek is helder krijgen wat u zelf kunt doen, wat uw mantelzorgers voor u kunnen doen en wat uw verwachtingen zijn van onze zorg aan u. 

 

Met regelmaat overlegt onze vaste zorgverlener van SAAR @ HOME met u of alles naar wens verloopt of dat de zorg moet worden aangepast.

Wij begrijpen als geen ander hoe zorg bij u thuis ingrijpt in het leven van u en uw naasten.                              Daar besteden we tijd en aandacht aan.

Wat maakt SAAR @ HOME  THUIZORG zo bijzonder?

  • Eigen regie en mogelijkheden van onze clienten staat altijd voorop.

  • Wij kennen geen wachttijden

  • Wij bieden een persoonlijk en klein zorgteam met vste contact personen

  • Onze zorg wordt geleverd door gemotiveerde en ervaren zorgverleners

  • We streven naar zo min mogelijk zorgadministratie

  • Inzet van gespecialistische 24 uurs-zorg bij palliatief, terminale zorg

shutterstock_659717248.JPG
+351 961 310 877

Neem vandaag nog contact met ons op

bottom of page