top of page
algarve.webp
A%20Saar%20%40%20Home%20-%20LOGO%20TRANS

VAKANTIE EN ZORG

WIJ ORGANISEREN ZORGVAKANTIES IN DE ALGARVE

 

Hier bij SAAR @ HOME streven wij ernaar om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een vakantie in de Algarve. Als onderdeel van deze missie zorgen we ervoor dat de selectie van de villa's en appartementen die we in onze verhuur portefeuille hebben gemakkelijk toegankelijk zijn.

 

Als u een reiziger bent met mobiliteitsbeperkingen of specifieke behoeften heeft, kan het regelen van een vakantie in het buitenland vermoeiend zijn. Er zijn zoveel meer vragen die beantwoord moeten worden bij het zoeken naar uw droomvakantie. ​ U kunt er zeker van zijn dat wanneer u zorg nodig heeft  tijdens uw vakantie in de Algarve, wij u kunnen helpen! ​   

 

Neem vandaag nog contact met ons op als u wilt dat wij uw droom zorgvakantie organiseren.

+351 961 310 877
A%20Saar%20%40%20Home%20-%20LOGO%20TRANS

Heeft u op dit moment geen zorg nodig, maar wilt u wel gebruik maken van onze diensten wanneer het plotseling nodig mocht zijn?

Wij hebben verschillende zorgpakketten voor u om uit te kiezen. Wij helpen u graag met het uitzoeken, welk pakket bij u past.

Saar@Home heeft als kenmerk, dat wij onze klanten een thuisgevoel willen geven en diverse diensten aanbieden, om uw verblijf in de Algarve gemakkelijker te maken en om u gemoedsrust te geven. Of u nou hier woont, of alleen maar op vakantie komt, Saar@Home heeft het juiste pakket voor u. Neem vandaag nog contact met ons op over onze pakketten.

 

  1. De Portugese Belevenis

  2. Het Welzijn verhaal

  3. Het Algarve Gevoel

  4. Het Ultieme Overwinterings Pakket

  5. Het Personalisatie Pakket

bottom of page