top of page
shutterstock_1141387412.JPG
shutterstock_225095947.JPG


THUISZORG ALGARVE

A%20Saar%20%40%20Home%20-%20LOGO%20TRANS

Onafhankelijkheid is een van de mooiste dingen in het leven van een volwassene. Er is niets beter dan te kunnen gaan en staan waar men wilt. Echter, naarmate we ouder worden, worden veel van de vrijheden die we voor lief nemen van ons afgenomen. Veel ouderen, verliezen langzaam de controle over hun leven en dat verlies kan hartverscheurend en zelfs deprimerend werken. Het ontneemt hen, wat de beste tijd van hun leven zou moeten zijn.

 

Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn. Onze thuiszorg organisatie, Saar @ Home, kan hiervoor een oplossing bieden. De medewerkers van onze organisatie doen hun uiterste best om hun cliënten een goede kwaliteit van leven te bieden.                          

 

Wij bieden thuiszorg, zowel medisch als niet-medisch. Deze zorg wordt op maat gemaakt, waarbij we rekening houden met de persoonlijke wensen van de cliënt. Het doel ervan is de onafhankelijk-heid van de cliënt zo veel en zo lang mogelijk te ondersteunen.

 

Als u of een van uw familieleden in de Algarve woont en zorg nodig heeft, kunt u contact opnemen met Saar @ Home. U kunt een afspraak maken met een van onze medewerkers. Samen met u bespreken wij dan, wat wij voor u kunnen betekenen. Tel 00351  961310877

Neem contact met ons op als u of een familielid:

 

• Herstelt van een ziekte of ziekenhuisopname en hulp nodig heeft terwijl hij of zij weer op krachten   komt.

 

• Iemand nodig heeft om boodschappen te doen of u naar afspraken te brengen.

 

• Hulp nodig heeft bij het aankleden en douchen.

 

• Hulp nodig heeft bij huishoudelijk werk, de was doen of boodschappen halen.

 

• Tijdelijk niet de beschikking heeft over mantelzorg.

 

• Een terminale ziekte heeft en thuis verzorgd wil worden.

 

• Het risico loopt te vallen en daarom ambulante zorg nodig heeft.

 

• Toezicht nodig heeft vanwege dementie.

Blue wheelchair

Verhuur

 

Wij verhuren ook een groot aantal medische hulpmiddelen zoals:

 

  • Een rolstoel

  • Een ziekenhuisbed

  • Een electrische scootmobiel

  • En vele andere hulpmiddelen

VRAAG EEN OFFERTE AAN

151130233_1633096526880066_2757342066535

Vergoedingen zorgverzekeraars

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden de aanvullende mantelzorg en respijtzorg van Saar @ Home. Als u eventueel vanuit Nederland in de Algarve wilt komen overwinteren, maar u hebt nog wel thuiszorg nodig, dan kunnen wij voor u bemiddelen in de vergoeding met uw zorg verzekeraar. Wilt u weten of u daarvoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

shutterstock_750473680.JPG

Niet alleen voor ouderen

Saar @ Home is er niet alleen voor ouderen. Ook in gezinnen of in andere situaties kan aanvullende mantelzorg nodig zijn. Bijvoorbeeld als een ouder of partner door een ongeluk of ziekte langdurig is uitgeschakeld en de zorg voor kinderen moet worden overgenomen. Steeds vaker wordt daarvoor Saar @ Home ingeschakeld.                  Saar @ Home levert snel betrouwbare ondersteuning voor een gezin.

bottom of page