top of page
Checking Blood Pressure
Happy Doctor
A%20Saar%20%40%20Home%20-%20LOGO%20TRANS

OVER ONS

Saar @ Home is een thuiszorgbureau dat gespecialiseerd is in zowel medische als niet-medische zorg in de Algarve. De oprichters van het bedrijf hebben jarenlang ervaring in het verlenen van betrouwbare zorg en het leveren van diverse diensten.                                     

 

Saar @ Home is trots op haar persoonlijke service, die wordt toegesneden op de  behoeften van haar cliënten.

Wij hebben betrouwbaar personeel in dienst, dat regelmatig extra traningen moeten volgen en een  uitstekende reputatie heeft.  Wij doen er alles aan om consistent werken, flexibiliteit en professionaliteit  van onze verzorgers te waarborgen.

Ons bedrijf is onafhankelijk, het maakt geen deel uit van een grotere groep. Onze doelgroep is vooral de expat gemeenschap in de Algarve. Wij streven ernaar onze cliënten hoogwaardige service te bieden.

 

Kwaliteitszorg

 

Wij geloven dat hoogwaardige zorg hand in hand kan gaan met een goede kwaliteit van leven.

 

                    Wij streven naar een hoge standaard van de particuliere thuiszorg.                            De training van onze zorgverleners is gericht op samenwerken en uitgaan van de behoeften en wensen van de klant.

 

Onze aanpak:

 

De cliënt moet zich gehoord en gerespecteerd voelen.

De cliënt moet zich comfortabel en gelukkig te voelen.

Wij werken nauw samen met de arts en andere zorgverleners van de cliënt.

Wij zorgen voor medicijnen.

Wij maken een  behandel plan, zodat de cliënt zich daar niet druk om hoeft te maken.

 

                                              Dit doen wij met een uitstekend team.                                                           Een zeer selectieve aannameprocedure dient er toe om voor dat team steeds de meest medelevende, toegewijde en bekwame sollicitanten te selecteren.

Wij zoeken altijd in onze medewerkers & zorgverleners het volgende:

• Medeleven

• Zorgzaamheid

• Begrip

• Betrouwbaarheid

innerimg6 (1).jpg
Voor ondersteuning thuis en zorg op maat
A%20Saar%20%40%20Home%20-%20LOGO%20TRANS

Onze Verzorgsters

De persoonlijke relatie tussen u als cliënt en onze verzorgsters vormen het hart van onze dienstverlening. Onze hulp kunt u voor gezelschap, licht huishoudelijk werk en extra ondersteuning inschakelen.

U wordt aan een verzorgster gekoppeld die voldoet aan uw wensen. Deze persoon verleent aanvullende mantelzorg en ondersteunt u bij dagelijkse bezigheden. Zo kunt u op een prettige manier thuis blijven wonen.

 

Heeft u interesse in onze zorg? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een afspraak bij u thuis aan. Een zorg coördinator van Saar @ Home bij u in de buurt komt graag langs om uw wensen te bespreken.

bottom of page