top of page
Home Nurse Making Bed
A%20Saar%20%40%20Home%20-%20LOGO%20TRANS

LANGER THUIS BLIJVEN

We worden allemaal ouder. Dat is goed nieuws. We willen allemaal langer thuis blijven wonen en de regie in eigen hand blijven nemen, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Veel ouderen blijven graag zelfstandig wonen maar stuiten in de praktijk op veel problemen. Ze krijgen fysieke klachten of raken in sociaal isolement. Ouder worden gaat vaak gepaard met beperkingen. Extra hulp of ondersteuning is nodig. Kinderen, vrienden of buren willen graag helpen maar wonen vaak ver weg, hebben een drukke baan of een gezin.

Saar @ Home biedt de oplossing. Saar @ Home is een organisatie voor aanvullende mantelzorg. Zorgvuldig geselecteerde zorgverleners bieden liefdevolle ondersteuning aan ouderen en ontlasten hun mantelzorgers. ‘Welzijn gaat voor zorg’ is het uitgangspunt bij de hulp die Saar @ Home biedt. Als iemand op een prettige manier in zijn vertrouwde omgeving kan blijven wonen en zelf de regie heeft over zijn eigen leven zal de behoefte aan medische zorg minder groot zijn. Daar helpt Saar @ Home aan mee.

Steun en Toeverlaat

De helft van alle ouderen is eenzaam. Ze hebben weinig aanspraak en komen zelden de deur uit. Het leven is minder leuk geworden. Saar @ Home helpt mensen om langer op een prettige en verantwoorde manier thuis te kunnen blijven wonen.  Onze verzorgsters doen graag boodschappen, helpen met koken, gaan mee naar de dokter, spelen een spelletje of maken samen een wandeling. Wanneer u ervoor kiest om een van onze verzorgsters in huis te nemen, op basis van inwonend, dan hebben wij een speciaal Live-in Tarief.                   

Vraag vrijblijvend een orientatie-gesprek met ons aan over inwonende zorgverlening.

bottom of page